Wat is detail wrapping

Detail wrapping is het wrappen van bepaalde delen van een auto of motor om uw voertuig persoonlijker te maken. U kunt uw auto of motor een unieke uitstraling geven door alleen bepaalde delen te laten wrappen. 

Detail wrapping auto:

Bij auto’s zijn er veel mogelijkheden om uw auto persoonlijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan een subtiele lijn op de voorbumper of speciale decals en stripings die uw auto uniek maken.

Ook het wrappen van de spiegelkappen, dakspoilers of side skirt in een andere kleur is mogelijk en geeft meteen een hele ander uniek uiterlijk aan uw auto. Wilt u een sportieve uitstraling, dan is carbon folie een geschikte keuze voor side skirts, spiegelkappen en diffuser. 

Ook het ontchromen van alle chrome delen is mogelijk. We kunnen de raamlijsten, grill, dakdragers en logo’s zwart maken. In principe is iedere kleur mogelijk, maar vaak wordt er voor mat, satin of gloss zwart gekozen. Logo’s en type aanduidingen spuiten wij altijd omdat dit mooier is dan wrappen.

Om uw auto helemaal compleet te maken kunnen wij ook de interieurdelen wrappen met folie zodat het mooi matcht met de buitenkant. Denk bijvoorbeeld aan geborsteld staal, aluminium, carbon, chrome, of bijvoorbeeld een kleur die past bij de bekleding.

Detail wrapping motor:

Ook bij een motor zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt. Wij kunnen de kappen van de motor wrappen in ieder gewenste kleur. Ook is het mogelijk om stripings aan te brengen en decals. Voor sommige merken en type motoren zijn er speciale decals te koop waarmee u uw motor kunt een andere uitstraling kunt geven. 

Service & Garantie

  • 5 jaar garantie op de montage van de folie op auto’s jonger dan 3 jaar.
  • De fabrieksgarantie (duurzaamheid) van de folie is minimaal 5-7 jaar.
  • U krijgt van ons gratis onderhouds producten van Avery bij een full car wrap.
  • Gratis leenauto tijdens het wrappen.

Detail wrap feiten

  • U kunt met een klein budget toch een unieke uitstraling creëren
  • Met ontchromen van de chromedelen krijgt uw auto een modern uiterlijk
  • Logo’s worden altijd gespoten omdat dit mooier is dan wrappen
  • Makkelijk te vervangen voor een andere kleur

Mercedes C Klasse middel console in Carbon

Custom made decals / stripings

Midden console Tesla Model 3 in Brushed Metal

Audi A5 spiegelkap in 3M White Aluminium Satin

Stickerwinkel.com logo