DETAIL WRAPPING

Detail wrapping is het wrappen van bepaalde delen van een auto of motor om uw voertuig persoonlijker te maken. U kunt uw auto of motor een unieke uitstraling geven door alleen bepaalde delen te laten wrappen. 

Detail wrapping

Bij auto’s zijn er veel mogelijkheden om uw auto persoonlijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan een subtiele lijn op de voorbumper of speciale decals en stripings die uw auto uniek maken.

Ook het wrappen van de spiegelkappen, dakspoilers of side skirt in een andere kleur is mogelijk en geeft meteen een hele ander uniek uiterlijk aan uw auto. Wilt u een sportieve uitstraling, dan is carbon folie een geschikte keuze voor side skirts, spiegelkappen en diffuser. 

Interieur wrappen

Het interieur wordt vaak gewrapt met structuur folie zoals geborsteld staal, aluminium, goud, titanium of carbon.

Stripings

Wij kunnen stripings van de fabrikant zoals Mini en Fiat 500 aanbrengen, maar ook custom made stripings voor u maken zoals wij voor deze Mini hebben gedaan.

Waarom niet spuiten?

Een van de voordelen van een carwrap ten opzichte van spuiten is dat je met een carwrap altijd weer een andere kleur kan kiezen als je iets nieuws wilt en dat is een stuk goedkoper dan opnieuw laten spuiten. 

Ook kan je altijd terug naar de originele kleur door de folie te verwijderen.

Carwrap feiten

Service & Garantie

Uw auto is bij ons in goede handen als u van mening bent dat uw auto meer is dan alleen een vervoersmiddel

Hoe wordt een auto gewrapt?

Het wrappen van een auto is niet zomaar gedaan. Het hele proces van schoonmaken, demonteren van onderdelen en wrappen kost tussen de 5 en 7 dagen. Op onze werkwijze pagina kunt u lezen hoe wij een auto wrappen en wat erbij komt kijken.

Na het schoonmaken van de auto is het tijd om diverse onderdelen te verwijderen zodat ik de folie overal goed kunnen aanbrengen. Denk hierbij aan de wielen, handgrepen, spiegels, spiegelkappen, dak vin antenne, dak rails, bumpers, achterlichten, koplampen, mistlampen en sierstrips.

Wij wrappen altijd om de randen heen, en snijden niet langs de randen. Het voordeel is dat je bij de randen de originele kleur niet kan zien en folie blijft beter zitten omdat er geen vocht achter kan komen.

Bij de randen waar veel opspattend water komt zoals bij de wielkasten gebruiken wij een edge sealer om de randen van de folie af te sluiten zodat er geen water achter kan komen.

Bescherming, garantie en duurzaamheid

Het bijkomend voordeel van het wrappen van een voertuig is dat de folie uw kostbare bezit en de originele lak van uw auto beschermd. Ik wrap alleen met hoogwaardige folie van 3M en Avery Dennison. Dit zijn beide superieure folie merken met een minimale levensduur van 6-7 jaar. Ik wrap niet met door u aangeleverde folies.

Op alle auto’s van 1 jaar en jonger geef ik 3 jaar garantie op de montage. Is uw auto ouder dan 1 jaar, dan is de garantie afhankelijk van de staat van de lak. Meestal geef ik dan nog steeds 3 jaar garantie op de montage. Dit is meer dan de meeste carwrap bedrijven als garantie geven. 

De folie zal bij normale omstandigheden niet zomaar loslaten. Op plekken waar veel water komt zoals bij de wielkasten gebruik ik altijd een edge sealer om de randen van de folie te beschermen zodat er geen water achter de folie kan komen. 

Als u uitgekeken bent op de kleur of de auto aan het einde van de leaseperiode zit, dan is de folie eenvoudig te verwijderen en is de lak eronder nog zo goed als nieuw. De folie beschermd de lak tegen dagelijkse slijtage. Ook heeft u met een gewrapte auto minder last van steenslag schade.

Mocht u toch een kras of beschadiging hebben in de folie, dan kunt u het beschadigde deel eenvoudig opnieuw kan laten wrappen waarbij er bij de meeste kleuren geen kleurverschil te zien zal zijn.

Wat kan er gewrapt worden?

Alle gespoten delen kunnen gewrapt worden en zitten bij de prijs in onze offerte inbegrepen. Wilt u dat ik kunststof delen wrap, dan moeten deze eerst gespoten worden met een 2 componenten primer voordat deze gewrapt kunnen worden.

Emblemen, velgen en remklauwen kunnen niet gewrapt worden. Deze kunnen wel gespoten worden met een 2 componentenlak. Velgen en remklauwen kunnen ook gepoedercoat worden. Op de Velgen en Remmen pagina kunt u alles lezen over de mogelijkheden die er zijn voor velgen en remklauwen.

  • Om het beantwoorden van aanvragen voor ons makkelijker te maken is het uploaden van foto's verplicht. Zonder foto's is het lastig om het juiste advies en prijs te kunnen geven. U kunt ook een aanvraag via Whatsapp doen.
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 32 MB, Max. aantal bestanden: 10.