Ontchromen of chroom delete

Ben je ook uitgekeken op het chroom op je auto, of ziet het er verweerd uit? Laat het dan wrappen in mat, satin of glans zwart. Hiermee creëer je een stoer en moderne uitstraling. Kijk bij onze portfolio voor verschillende voorbeelden.

Alle sierlijsten bij de ramen, in de bumpers en de grill worden altijd gewrapt met folie in mat, satin of glans zwart. Emblemen kunnen gespoten worden in mat of glans zwart omdat dit mooier is dan wrappen. Sommige onderdelen van een auto zijn te klein, of hebben te scherpe hoekjes waardoor wrappen niet mogelijk is. We kunnen voor sommige merken ook mat of glans zwarte emblemen bestellen.

Voor het ontchromen is het lastig om vaste prijzen te geven. Niet iedere auto heeft evenveel chroom, en bij de meeste auto’s moeten er onderdelen verwijdert worden om ze netjes te kunnen wrappen. Hier onder hebben we een aantal richt prijzen gezet voor het ontchromen.

Raamlijsten: vanaf 245,- euro
Dakdragers: vanaf 195,- euro
Grill: vanaf 95,- euro
Emblemen: vanaf 95,- euro

Complete auto’s ontchromen: Vanaf 595,- euro

Prijzen zijn incl. btw. Mail (info@customwraps.nl) ons een paar foto’s van je auto voor een offerte op maat. Of kom langs om de mogelijkheden te bespreken.

Service & Garantie

  • 5 jaar garantie op de montage van de folie op auto’s jonger dan 3 jaar.
  • De fabrieksgarantie (duurzaamheid) van de folie is minimaal 5-7 jaar.
  • U krijgt van ons gratis onderhouds producten van Avery bij een full car wrap.
  • Gratis leenauto tijdens het wrappen.
Stickerwinkel.com logo