Autoreclame, effectieve branding voor elk bedrijf

Alles wat rijdt kunnen wij voorzien van reclame. Of het nu om één of meerdere auto’s gaat maakt uiteraard niet uit. Gaat het om uw logo, huisstijl, een unieke print of wilt u uw hele auto wrappen in een uniek rijdende reclame? Wij bestickeren personenauto’s, bestelwagens en aanhangers in alle maten en soorten.

Rijdende reclame

Elk project is anders en uniek. Custom Wraps houdt van directe en korte lijnen. Van projectbegeleiding en ontwerp tot montage en oplevering. Uit vele soorten folies kiezen wij de beste folie voor uw doel of project. Wij doen dit samen met onze partners waaronder Reclamebureau Sign Service Sentre en Stickerwinkel.com.

Ondernemers en zzp’ers, allemaal geven zij aan meer aanvragen en klussen te krijgen dankzij het bestickeren van hun auto. Niet zo vreemd, want als u onderweg bent bereikt u meer potentiële klanten dan met welk ander medium ook.

Service & Garantie

 • 5 jaar garantie op de montage van de stickers op auto’s jonger dan 3 jaar.
 • De fabrieksgarantie (duurzaamheid) van de folie is minimaal 5-7 jaar.

De voordelen van autoreclame

 • Bedrijf komt professioneel over.
  Autoreclame kan extra vertrouwen wekken bij uw (potentiële) klanten. Een verzorgd uitziende auto met reclame komt professioneel over. Iedereen ziet gelijk dat u een serieuze partij bent om zaken mee te doen.
 • Files worden nuttig.
  Mensen die in de file staan gaan om zich heen kijken. En uw autoreclame is een mooie afleiding, helemaal als deze opvalt. Er is misschien zelfs genoeg tijd om uw contactgegevens te noteren!
 • Autoreclame vergroot de naamsbekendheid.
  Uw bestickerde auto is een rijdend visitekaartje. Overal waar u komt, zien mensen uw rijdende reclame. Daarom gebruiken ondernemers autoreclame om regionaal reclame te maken.
 • Autoreclame hoeft niet duur te zijn.
  Als u investeert in goede autoreclame, dan kunt u daar jaren mee vooruit. Na een eenmalige investering zijn de contactmomenten eindeloos! Daardoor is autoreclame relatief goedkoop.
Stickerwinkel.com logo