Maak uw auto af  door velgen, remklauwen, logo’s en type aanduidingen te spuiten of te coaten

Velgen & Remklauwen:

Wij kunnen uw velgen en remklauwen in iedere gewenste kleur laten spuiten of coaten. Wij besteden dit bewust uit aan een professionele spuit en coating bedrijf om een hoogwaardige kwaliteit te garanderen.

Wij bieden deze dienst alleen aan in combinatie met een volledige carwrap of chrome delete. 

Logo’s & type aanduidingen:

Logo’s, type aanduidingen en andere kleine onderdelen die op de auto zitten hebben meestal te scherpe hoekjes om te kunnen wrappen. Deze onderdelen kunnen gespoten worden om ze te voorzien van een andere kleur. Wij doen dit niet met Plasti-Dip omdat dit na verloop van tijd los kan gaan laten of niet mooi meer is. Wij spuiten deze altijd eerst met een 2k primer en dan met een 2k lak. Alleen dan blijft de lak goed zitten op de gladde emblemen.

Verschil tussen spuiten (1k & 2k lak) en poedercoaten

Als u kiest om uw velgen en remklauwen te laten spuiten, dan gebeurd dit altijd met een 2-componenten lak.

1k lak: Goedkoopste keuze, maar wordt minder hard en heeft een zwakkere glans. Werkt met oplosmiddelen die door opdroging verdampen. Deze lak wordt dus niet gebruikt door een professionele spuiterij.

2k lak: Krachtigste, maar meest dure optie. Bouwt een harde laag op die bestand is tegen chemicaliën en extreme weersinvloeden. Werkt op basis van een chemische reactie tussen twee componenten.

Poedercoaten, ook wel poederlakken of poederverven genoemd, is een elektrostatisch proces waarbij staal, verzinkt staal en aluminium wordt gecoat in elke gewenste kleur. Poedercoaten is slag- en slijtvast, kleurrijk en heeft een lange levensduur echter zonder kathodische eigenschappen (geen roestwering).

Poedercoaten in combinatie met thermisch verzinken, het zogenaamde duplex systeem is de meest duurzame bescherming in de strijd tegen corrosie. Duplex is uitstekend bestand tegen extreme weersinvloeden en resulteert in een levensduur die langer is dan de som van de beschermingsduur van beide systemen afzonderlijk.

Tesla Model S velgen gespoten

Porsche Cayenne velgen gespoten

Jaguar I-Pace velgen gespoten

Ferrari velgen & remklauwen gespoten

Stickerwinkel.com logo