DAK WRAPPEN

U kunt uw auto een unieke uitstraling geven door alleen het dak van uw auto te laten wrappen. Er zijn heel veel kleuren beschikbaar om uit te kiezen zodat er altijd wel een kleur bijzit die bij uw auto past. Over het algemeen wordt een dak in glans zwart gewrapt zodat het lijkt op een panoramadak. 

Naast glans zwart is er ook genoeg keus in andere kleuren, maar ook in matte, satin, geborstelde of carbon folies. Hiermee creëer je een unieke uitstraling voor uw auto.

Voordelen

Bij auto’s zijn er veel mogelijkheden voor het wrappen van een dak. Denk bijvoorbeeld aan een carbon folie voor een sportieve uitstraling of een heel afwijkende kleur dan de auto zelf heeft. Hiermee geeft u een hele ander uniek uiterlijk aan uw auto.

Om uw auto helemaal compleet te maken kunnen wij ook de spiegelkappen laten wrappen in dezelfde kleur als het dak zodat dit een geheel vormt. Dit kan desgewenst doorgevoerd worden door de interieurdelen te wrappen met folie zodat het mooi matcht met de spiegelkappen en het dak. Denk bijvoorbeeld aan geborsteld staal, aluminium, carbon, chrome, of bijvoorbeeld een kleur die past bij de bekleding. Zo kunt u een unieke uitstraling realiseren die perfect bij u en uw auto past.

Dakwrap feiten

Service & Garantie

Uw auto is bij ons in goede handen als u van mening bent dat uw auto meer is dan alleen een vervoersmiddel

 • Graag ontvangen wij een aantal foto's van uw auto zodat wij u goed kunnen adviseren. Wij beantwoorden uw aanvraag binnen 5 dagen. Aanvragen via WhatsApp beantwoorden wij meestal binnen een dag. Ons WhatsApp nummer is: 078-2032323. Op dit nummer kunt u ons ook bellen.
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 32 MB, Max. aantal bestanden: 10.
  • Sectie-einde

  Wij zijn gesloten

  I.v.m. de voorjaarsvakantie zijn wij gesloten van 19 februari t/m 25 februari.

  U kunt ons bereiken via e-mail op info@customwraps.nl of via whatsapp op 078-2032323.

  Telefonisch zijn wij even niet bereikbaar.