U auto is bij ons in goede handen als u van mening bent dat uw auto meer is dan alleen een vervoersmiddel.

Over Custom Wraps

Ik ben Peter van Custom Wraps. Custom Wraps is een gespecialiseerd en servicegericht Car Wrap bedrijf, expert in het wrappen van voertuigen. Daarnaast kunnen wij ook uw auto of delen van uw auto polijsten en voorzien van een beschermende coating. Ook uw gewrapte auto kan voorzien worden van een speciale coating waardoor vuil minder goed hecht en de levensduur van de folie verlengd wordt. Uw auto is bij ons in goede handen en staat in een professioneel ingerichte, geconditioneerde en veilige ruimte waarin aan een perfect resultaat gewerkt kan worden.

Op het gebied van Car Wrapping is er een toonaangevende basis gelegd waarbij perfectie de basis is van iedere opdracht die wij uitvoeren. De manier van het wrappen van auto’s is verfijnd tot in de puntjes en de eindresultaten zijn verbluffend in afwerking en kwaliteit. De details bij een wrap is waar het verschil in zit.

Als u Custom Wraps belt dan belt u met mij en niet een receptioniste of planner. De reden is dat ik een perfectionist ben en wil alleen het hoogst en best haalbare resultaat bereiken. Dit wil ik niet uit handen geven. Ik werk op afspraak en werk exclusief aan uw auto zodat deze de volledige 100% aandacht krijgt.

Graag nodig ik u uit om een afspraak te maken zodat ik u onder het genot van een goed kopje koffie of drankje uit kan leggen wat de exclusieve mogelijkheden zijn voor uw auto.

Wie is de carwrapper van Custom Wraps:

Sinds 2015 ben ik actief bezig met het wrappen van auto’s. Eerst af en toe voor vrienden en kennissen, daarna voor reclame bedrijven. En in 2017 heb ik een eigen carwrap bedrijf opgezet en sindsdien wrap ik auto’s voor klanten. Ik heb diverse trainingen gevolgd bij Avery Dennison en 3M en ben genomineerd om 3M Preferred Carwrapper te worden.

Waarom kiezen voor Custom Wraps:

  • U krijgt 5 jaar garantie op de montage en het loslaten van de folie
  • Wij geloven in kwaliteit, vakmanschap en perfectie
  • Wij werken uitsluitend met de beste materialen
  • Onze service stopt niet nadat uw voertuig gewrapt is
  • Wij geven 100% tevredenheidsgarantie
  • U kunt gratis gebruik maken van onze leenauto
  • U krijgt gratis een onderhouds producten van Avery en Meguiars bij een full carwrap

Zoekt u een professionele carwrapper die staat voor kwaliteit en vakmanschap, dan nodigen we u graag uit om vrijblijvend langs te komen om uw wensen te bespreken.

Stickerwinkel.com logo