OVER ONS

Custom Wraps is een gespecialiseerd en servicegericht Car Wrap bedrijf, expert in het wrappen van voertuigen. Uw auto is bij ons in goede handen en staat in een professioneel ingerichte, geconditioneerde en veilige ruimte waarin aan een perfect resultaat gewerkt kan worden.

Op het gebied van Car Wrapping is er een toonaangevende basis gelegd waarbij perfectie de basis is van iedere opdracht die wij uitvoeren. De manier van het wrappen van auto’s is verfijnd tot in de puntjes en de eindresultaten zijn verbluffend in afwerking en kwaliteit. De details bij een wrap is waar het verschil in zit.

Als u Custom Wraps belt dan belt u met mij en niet een receptioniste of planner. De reden is dat ik een perfectionist ben en wil alleen het hoogst en best haalbare resultaat bereiken. Dit wil ik niet uit handen geven. Ik werk op afspraak en werk exclusief aan uw auto zodat deze de volledige 100% aandacht krijgt.

Graag nodig ik u uit om een afspraak te maken zodat ik u onder het genot van een goed kopje koffie of drankje uit kan leggen wat de exclusieve mogelijkheden zijn voor uw auto.

Play Video

Sinds 2015 ben ik actief bezig met het wrappen van auto’s. Eerst af en toe voor vrienden en kennissen, daarna als zzp’er voor sign bedrijven. In 2017 ben ik volledig voor mijzelf begonnen en sindsdien wrap ik auto’s voor klanten. 

Ik heb diverse trainingen gevolgd bij Avery Dennison en 3M en ben 3M Preferred Carwrapper en Avery Dennison Certified Installer II. Sinds 2022 ben ik Xpel Certified Paint Protection Film Installer. 

Peter Lock

Eigenaar Custom Wraps

Uw auto is bij ons in goede handen als u van mening bent dat uw auto meer is dan alleen een vervoersmiddel

Wij zijn gesloten

I.v.m. de voorjaarsvakantie zijn wij gesloten van 19 februari t/m 25 februari.

U kunt ons bereiken via e-mail op info@customwraps.nl of via whatsapp op 078-2032323.

Telefonisch zijn wij even niet bereikbaar.