DIENSTEN

Auto Wrapping

Door middel van een volledige auto wrap kunt u uw auto iedere gewenste kleur en uitstraling geven.

Ontchromen

Ben je ook uitgekeken op het chrome op je auto, of ziet het er verweerd uit?

Xpel lakbescherming

Een zo goed als onzichtbare filmlaag welke de lak van uw auto tegen de meest extreme omstandigheden beschermt.

Interieur wrappen

Uitgekeken op de nep houten lijsten of heeft u krassen in de pianolak interieurdelen? 

Onderdelen spuiten

Onderdelen zoals een grill of diffuser kunnen wij voor u laten spuiten in 2K lak.

Ramen tinten

Als u privacy, veiligheid en inbraakwering wilt, dan is ramen tinten perfect voor u. 

Wrap onderhoud

Verleng de levensduur van uw gewrapte auto met een coating of sealant,

Velgen en remmen

Maak uw auto af  door uw velgen & remklauwen te laten spuiten of poeder coaten.

Uw auto is bij ons in goede handen als u van mening bent dat uw auto meer is dan alleen een vervoersmiddel

FAQ

Veelgestelde vragen

Wij geven standaard 3 jaar garantie op de montage van de folie op auto’s jonger dan 3 jaar.
Daarnaast geeft de fabrikant ook garantie op de folie zelf. Mocht er iets met de folie aan de hand zijn, dan kunt u bij ons terugkomen en zorgen wij ervoor dat het ten alle tijden word opgelost.

Wij wrappen eigenlijk alleen auto’s. Heel af en toe krijgen we ook de vraag om een camper te wrappen wat ook mogelijk is als deze niet al te groot is. Motoren en scooters wrappen we niet. 

Je kan bij ons alle spullen kopen die nodig zijn voor het wrappen.

Met de hand wassen is altijd beter voor folie. Maar het kan geen kwaad om af en toe door de wasstraat te gaan. Bij Mat en zijde matte folies mag er geen wax behandeling toegepast worden omdat anders de folie glanzend zal worden.
Wij verkopen onderhoudsproducten voor de folie om deze mooi te houden en te beschermen.

In principe kunnen wij extra werkzaamheden uitvoeren aan uw auto mits de onderdelen van een bekend en kwalitatief hoogwaardige fabrikant afkomstig zijn. Wij monteren nooit accessoires die afkomstig zijn van Aliexpress of andere Chinese import.

Standaard wrappen we tot de eerste rand zodat er aan de buitenkant nergens de oude kleur zichtbaar meer is.
Wilt u ook de oude kleur niet meer zien als u de deuren open doet, dan kunnen deze delen ook gewrapt worden. We hebben hier ongeveer 2-3 dagen extra de tijd voor nodig.

Wij gebruiken folie van 3M en Avery Dennison en hebben kleurenwaaiers liggen van beide merken. De keuze is hierdoor heel groot in zowel mat, zijdemat, glans, maar ook geborsteld, structuur, carbon, chrome, etc.

Alle gespoten delen kunnen gewrapt worden. Niet gespoten delen kunnen alleen gewrapt worden als ze eerst met een kunststof primer gespoten zijn. Dit kunnen wij ook voor u verzorgen.
Daarnaast kunnen logo’s en type aanduidingen niet gewrapt worden. Deze spuiten wij altijd om een zo mooi mogelijk resultaat te bereiken.

Als alleen de folie beschadigd is, dan kunnen we deze delen opnieuw wrappen. Is de schade ook aan de carrosserie, dan dient deze schade eerste gerepareerd te worden voordat de delen opnieuw gewrapt kunnen worden.

De folie is net als autolak gevoelig voor krassen. Kleine krasjes verdwijnen door de warmte van de zon of door de folie voorzichtig met een föhn te verwarmen.

De folie kan ook behandeld worden met Avery Cleaner en Avery Sealant.

Glans folie kan ook gepoetst worden met Meguiar’s Paint Protect.

Ja, u kunt bij ons pinnen

Er gelden regels voor de voorruit en de voorportieren. Deze moeten 55% lichtdoorlatend zijn. Wij kunnen de doorzichtigheid meten met een tint meter.
De achterruit en ramen van de achterportieren mogen net zo donker zijn als uzelf wilt. Wij hebben voorbeeld ramen staan zodat u de verschillen kunt zien tussen de lichtdoorlatendheid van de tint folie.

Wij demonteren standaard diverse onderdelen zoals spiegels, handgrepen, raamlijsten, bumpers, knipperlichten, achterlichten en koplampen.
Dit doen wij omdat we dan beter bij de moeilijk bereikbare gedeeltes kunnen komen en hierdoor de beste kwaliteit kunnen leveren.

Dit heeft te maken met het gebruikte materiaal en de manier waarop er gewerkt wordt. Wij demonteren diverse onderdelen zodat we de folie overal netjes kunnen wegwerken en snijden op de auto of langs koplampen en achterlichten. Een perfecte afwerking kost tijd en dit is erg belangrijk voor de levensduur van je wrap. Een goed aangebracht carwrap gaat minimaal 5 tot 7 jaar mee. Door onze werkwijze kunnen wij ook 3 jaar garantie geven op de montage.

Wij doen niet aan plastic dippen. Er zijn ongetwijfeld goede toepassingen te vinden voor plastic dippen, maar wij zijn van mening dat het niet de kwaliteit geeft waar wij onze naam aan willen verbinden.

Wij wrappen bij voorkeur auto’s en andere voertuigen alleen in onze werkplaats. Hier hebben we alle materialen en gereedschappen tot onze beschikking en beschikken over een schone, droge en stof arme ruimte.
In overleg is het uiteraard wel mogelijk om op locatie te werken als er een geschikte ruimte beschikbaar is.
Voor garagebedrijven en dealers wrappen wij in overleg ook op locatie als er een geschikte ruimte is.

De wat diepere krassen zullen zichtbaar zijn door de folie. Wij kunnen deze wel voor uw verwijderen zodat er niets meer van te zien is als de folie aangebracht is.
Als u de krassen kunt voelen met uw nagel, dan zal deze zichtbaar zijn in de folie.

De gemiddelde levensduur ligt tussen de 5 en 7 jaar. Factoren zoals het overdekt stallen van de auto en goed onderhoud spelen hier uiteraard een grote rol bij.
Je kan bij ons onderhoudsmiddelen kopen voor carwrap folie die de wrap in goede conditie houden. Bij een volledige car wrap krijg je van ons een onderhoudskit gratis.

De folie moet op maat gesneden worden als we het op de auto plakken. Dit doen wij echter nooit met een mesje, maar wij gebruiken hier Knifeless Tape voor.
De tape plaatsen we onder de folie en in deze tape zit een snijdraad die we door de folie heen trekken, Hierdoor is het onmogelijk om de lak te beschadigen.

Zelfs nadat de folie jaren op de auto gezeten heeft, is deze zonder beschadigingen te verwijderen. Dit doen we door de folie te verwarmen waardoor hij makkelijker loslaat.

In tegenstelling zelfs, het beschermt de lak juist tegen alle vuil van buitenaf zoals bijvoorbeeld vogelpoep, teer en boomsappen. Het beschermt zelfs tegen hele licht beschadigingen door bijvoorbeeld aanrijdingen.

Wij wrappen alleen met premium merken zoals Avery Dennison en 3M. Doordat wij met deze kwaliteitsfolie werken kunnen wij 1 jaar garantie geven op het aanbrengen en het loslaten van de folie.
Daarnaast geeft de fabrikant ook garantie op de folie zelf. Deze garantie zal een wrapper die met Chinese folie werkt niet kunnen geven.

Wij zijn gesloten

I.v.m. de voorjaarsvakantie zijn wij gesloten van 19 februari t/m 25 februari.

U kunt ons bereiken via e-mail op info@customwraps.nl of via whatsapp op 078-2032323.

Telefonisch zijn wij even niet bereikbaar.