Car Wrapping

Full Car Wrapping

Door middel van een volledige car wrap kunt u uw auto iedere gewenste kleur en uitstraling geven. Want naast de vele kleuren die er zijn, kunt u kiezen uit glans, zijdeglans, matte en structuur folies, of voor een full color print of custom design.

Detail Wrapping

Detail Wrapping

Geef uw auto een persoonlijke uitstraling door alleen bepaalde delen van uw auto te laten wrappen, zoals bijvoorbeeld het dak, spiegelkappen, spoilers, side skirts, diffusers, etc. Ook is het mogelijk interieur delen te wrappen met structuur of carbon folie.

Car Wrapping

Chrome Delete

Ben je ook uitgekeken op het chrome op je auto, of ziet het er verweerd uit? Met chrome delete worden alle chroom delen op uw auto gewrapt in mat, satin of glans zwarte folie. Hierdoor zal uw auto er meteen chiquer uitzien.

Car Wrapping

Ramen Tinten

Creëer een speciale uitstraling door uw ramen te tinten. Wij bieden een keuze uit verschillende tinten folies die binnen de regelgeving toegestaan zijn.

Car Wrapping

Velgen & Remmen

Maak uw auto af  door uw velgen & remklauwen te laten spuiten met een 2 componenten lak of te laten poeder coaten.

Car Wrapping

Car Detailing

Bij car detailing wordt de autolak door ons gepolijst met een 2 of 3 stappen methode om alle krasjes uit de lak te polijsten. Na het polijsten wordt de lak behandeld met een hoogwaardige coating.

Stickerwinkel.com logo