differ_before_image

CAR WRAPPING

Car wrapping, auto wrapping of auto wrappen is het inpakken van je auto met speciale carwrap folie. De techniek van auto wrappen wordt al heel veel jaren toegepast voor reclamedoeleinden. Het wrappen van auto’s, motoren en andere voertuigen is de laatste jaren steeds populairder geworden. De grootste reden is dat steeds meer mensen hun voertuig persoonlijker willen maken. Met auto wrapping kunt u uw voertuig persoonlijker maken.

Welke mogelijkheden zijn er met car wrapping?

De mogelijkheden bij auto wrappen zijn bijna onbeperkt. U kunt bij het wrappen van uw voertuig niet alleen kiezen uit heel veel verschillende kleuren, maar ook uit matte, zijdeglans of hoogglans folies, chrome, carbon, structuur of zelfs uit tweekleurige ColorFlow folies. Door de verschillende type folies of kleuren te combineren kan een unieke en persoonlijke uitstraling gerealiseerd worden. 

U kunt bijvoorbeeld een panoramadak realiseren door uw dak te laten wrappen met een hoogglans zwarte folie. Ook het wrappen van alleen uw dak, spiegelkappen, spoilers, side skirts, diffusers, etc in carbon of een afwijkende kleur is mogelijk. 

Heeft u een chromen grill, sierlijsten, dakdragers en andere chromen delen? Deze kunnen ook gewrapt worden door middel van een chrome delete. U kunt dan kiezen uit mat, zijdemat of hoogglans zwart waardoor uw auto er stijlvoller of stoerder uit zal zien.

Wij kunnen ook een custom print laten ontwerpen zodat u een unieke uitstraling krijgt voor bijvoorbeeld promotionele toepassingen. Of kies een mooie decal, striping, of speciale print om uw auto unieker te maken waardoor deze meer opvalt.

Ook het wrappen van interieurdelen is in de meeste gevallen mogelijk. Dit kan met een geborstelde structuur folie zoals bijvoorbeeld brushed steel, aluminium, carbon, etc. 

Het wrappen van een auto kan alleen als de lak in zeer goede staat is. Daarom wrappen wij geen auto’s ouder dan 6-7 jaar. 

Waarom niet spuiten?

Een van de voordelen van een carwrap ten opzichte van spuiten is dat je met een carwrap altijd weer een andere kleur kan kiezen als je iets nieuws wilt en dat is een stuk goedkoper dan opnieuw laten spuiten. 

Ook kan je altijd terug naar de originele kleur door de folie te verwijderen.

Carwrap feiten

Service & Garantie

Uw auto is bij ons in goede handen als u van mening bent dat uw auto meer is dan alleen een vervoersmiddel

Hoe wordt een auto gewrapt?

Het wrappen van een auto is niet zomaar gedaan. Het hele proces van schoonmaken, demonteren van onderdelen en wrappen kost tussen de 5 en 7 dagen. Op onze werkwijze pagina kunt u lezen hoe wij een auto wrappen en wat erbij komt kijken.

Na het schoonmaken van de auto is het tijd om diverse onderdelen te verwijderen zodat ik de folie overal goed kunnen aanbrengen. Denk hierbij aan de wielen, handgrepen, spiegels, spiegelkappen, dak vin antenne, dak rails, bumpers, achterlichten, koplampen, mistlampen en sierstrips.

Wij wrappen altijd om de randen heen, en snijden niet langs de randen. Het voordeel is dat je bij de randen de originele kleur niet kan zien en folie blijft beter zitten omdat er geen vocht achter kan komen.

Bij de randen waar veel opspattend water komt zoals bij de wielkasten gebruiken wij een edge sealer om de randen van de folie af te sluiten zodat er geen water achter kan komen.

Bescherming, garantie en duurzaamheid

Het bijkomend voordeel van het wrappen van een voertuig is dat de folie uw kostbare bezit en de originele lak van uw auto beschermd. Ik wrap alleen met hoogwaardige folie van 3M en Avery Dennison. Dit zijn beide superieure folie merken met een minimale levensduur van 6-7 jaar. Ik wrap niet met door u aangeleverde folies.

Op alle auto’s van 1 jaar en jonger geef ik 3 jaar garantie op de montage. Is uw auto ouder dan 1 jaar, dan is de garantie afhankelijk van de staat van de lak. Meestal geef ik dan nog steeds 3 jaar garantie op de montage. Dit is meer dan de meeste carwrap bedrijven als garantie geven. 

De folie zal bij normale omstandigheden niet zomaar loslaten. Op plekken waar veel water komt zoals bij de wielkasten gebruik ik altijd een edge sealer om de randen van de folie te beschermen zodat er geen water achter de folie kan komen. 

Als u uitgekeken bent op de kleur of de auto aan het einde van de leaseperiode zit, dan is de folie eenvoudig te verwijderen en is de lak eronder nog zo goed als nieuw. De folie beschermd de lak tegen dagelijkse slijtage. Ook heeft u met een gewrapte auto minder last van steenslag schade.

Mocht u toch een kras of beschadiging hebben in de folie, dan kunt u het beschadigde deel eenvoudig opnieuw kan laten wrappen waarbij er bij de meeste kleuren geen kleurverschil te zien zal zijn.

Wat kan er gewrapt worden?

Alle gespoten delen kunnen gewrapt worden en zitten bij de prijs in onze offerte inbegrepen. Wilt u dat ik kunststof delen wrap, dan moeten deze eerst gespoten worden met een 2 componenten primer voordat deze gewrapt kunnen worden.

Emblemen, velgen en remklauwen kunnen niet gewrapt worden. Deze kunnen wel gespoten worden met een 2 componentenlak. Velgen en remklauwen kunnen ook gepoedercoat worden. Op de Velgen en Remmen pagina kunt u alles lezen over de mogelijkheden die er zijn voor velgen en remklauwen.

 • Graag ontvangen wij een aantal foto's van uw auto zodat wij u goed kunnen adviseren. Wij beantwoorden uw aanvraag binnen 5 dagen. Aanvragen via WhatsApp beantwoorden wij meestal binnen een dag. Ons WhatsApp nummer is: 078-2032323. Op dit nummer kunt u ons ook bellen.
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 32 MB, Max. aantal bestanden: 10.
  • Sectie-einde

  Wij zijn gesloten

  I.v.m. de voorjaarsvakantie zijn wij gesloten van 19 februari t/m 25 februari.

  U kunt ons bereiken via e-mail op info@customwraps.nl of via whatsapp op 078-2032323.

  Telefonisch zijn wij even niet bereikbaar.