RAMEN TINTEN

Creëer een speciale uitstraling door uw ramen te tinten. Wij bieden een keuze uit verschillende tinten folies die binnen de regelgeving toegestaan zijn.

Uw ramen tinten voor privacy en UV bescherming

De ramen worden getint met een hoogwaardige folie van Johnson Window Films. Dit garandeert een extra lange levensduur, hierdoor kunnen wij u 7 jaar garantie geven op zowel de montage als de folie.

Wij geven u duidelijk advies over ramen tinten en helpen u de juiste keuze te laten maken uit de autoruit folie’s die u tijdens aanvang van de montage bij ons in de showroom kunt bezichtigen.

Wij installeren de raamfolie zonder luchtbellen, kreukels of stofdeeltjes aan de binnenzijde van de ruit. De autoraam folie’s hebben een krasvaste coatinglaag, dit biedt extra bescherming waardoor uw kinderen of huisdieren er niet snel een beschadiging in kunnen brengen.

Raamfolie beschermt ook tegen rondspattende glasdeeltjes bij een ongeluk of ruitschade.

Het tinten van ramen besteden wij uit en deze service bieden wij daarom alleen bij een volledige auto wrap of bij het ontchromen van uw auto. Wilt u alleen uw ramen laten tinten, dan verwijzen wij u graag naar LRS Voorruit Herstel (https://voorruit-herstel.nl).

Waarom uw ramen tinten?

Door uw ramen te laten tinten zorgt u ervoor dat er minder UV licht naar binnen komt. 

Raam tint folie weerkaatst de warmte en beschermd het interieur. 

Bij een ongeluk zal het glas aan elkaar blijven zitten en niet in kleine stukjes uiteen valt.

Raam tint feiten

Service & Garantie

Uw auto is bij ons in goede handen als u van mening bent dat uw auto meer is dan alleen een vervoersmiddel

Hoe wordt een auto gewrapt?

Het wrappen van een auto is niet zomaar gedaan. Het hele proces van schoonmaken, demonteren van onderdelen en wrappen kost tussen de 5 en 7 dagen. Op onze werkwijze pagina kunt u lezen hoe wij een auto wrappen en wat erbij komt kijken.

Na het schoonmaken van de auto is het tijd om diverse onderdelen te verwijderen zodat ik de folie overal goed kunnen aanbrengen. Denk hierbij aan de wielen, handgrepen, spiegels, spiegelkappen, dak vin antenne, dak rails, bumpers, achterlichten, koplampen, mistlampen en sierstrips.

Wij wrappen altijd om de randen heen, en snijden niet langs de randen. Het voordeel is dat je bij de randen de originele kleur niet kan zien en folie blijft beter zitten omdat er geen vocht achter kan komen.

Bij de randen waar veel opspattend water komt zoals bij de wielkasten gebruiken wij een edge sealer om de randen van de folie af te sluiten zodat er geen water achter kan komen.

Bescherming, garantie en duurzaamheid

Het bijkomend voordeel van het wrappen van een voertuig is dat de folie uw kostbare bezit en de originele lak van uw auto beschermd. Ik wrap alleen met hoogwaardige folie van 3M en Avery Dennison. Dit zijn beide superieure folie merken met een minimale levensduur van 6-7 jaar. Ik wrap niet met door u aangeleverde folies.

Op alle auto’s van 3 jaar en jonger geef ik 5 jaar garantie op de montage. Is uw auto ouder dan 3 jaar, dan is de garantie afhankelijk van de staat van de lak. Meestal geef ik dan nog steeds 3 jaar garantie op de montage. Dit is meer dan de meeste carwrap bedrijven als garantie geven. 

De folie zal bij normale omstandigheden niet zomaar loslaten. Op plekken waar veel water komt zoals bij de wielkasten gebruik ik altijd een edge sealer om de randen van de folie te beschermen zodat er geen water achter de folie kan komen. 

Als u uitgekeken bent op de kleur of de auto aan het einde van de leaseperiode zit, dan is de folie eenvoudig te verwijderen en is de lak eronder nog zo goed als nieuw. De folie beschermd de lak tegen dagelijkse slijtage. Ook heeft u met een gewrapte auto minder last van steenslag schade.

Mocht u toch een kras of beschadiging hebben in de folie, dan kunt u het beschadigde deel eenvoudig opnieuw kan laten wrappen waarbij er bij de meeste kleuren geen kleurverschil te zien zal zijn.

Wat kan er gewrapt worden?

Alle gespoten delen kunnen gewrapt worden en zitten bij de prijs in onze offerte inbegrepen. Wilt u dat ik kunststof delen wrap, dan moeten deze eerst gespoten worden met een 2 componenten primer voordat deze gewrapt kunnen worden.

Emblemen, velgen en remklauwen kunnen niet gewrapt worden. Deze kunnen wel gespoten worden met een 2 componentenlak. Velgen en remklauwen kunnen ook gepoedercoat worden. Op de Velgen en Remmen pagina kunt u alles lezen over de mogelijkheden die er zijn voor velgen en remklauwen.

Ik wrap uiteraard niet alleen auto’s, maar ook andere voertuigen zoals boten, vrachtauto’s, etc.

Offerte aanvragen via WhatsApp

Offerte aanvragen via WhatsApp beantwoorden wij meestal binnen 1 dag.

Aanvragen via e-mail beantwoorden wij binnen 3-5 dagen. 

Uiteraard kunt u ook zelf een WhatsApp bericht sturen naar 0782032323.

Wij zijn gesloten

I.v.m. de voorjaarsvakantie zijn wij gesloten van 19 februari t/m 25 februari.

U kunt ons bereiken via e-mail op info@customwraps.nl of via whatsapp op 078-2032323.

Telefonisch zijn wij even niet bereikbaar.