LAK BESCHERMING

XPEL ULTIMATE PLUSTM lakbeschermfolie is een vrijwel onzichtbare urethaanlaag die de lak van uw voertuig beschermt tegen alledaagse schade, zoals slijtage, krassen, spaanders en meer.

KENMERKEN

Zelfherstellend

Wanneer de lakbeschermingsfolie wordt blootgesteld aan warmte verdwijnen fijne krassen en swirls als sneeuw voor de zon. Dat kan door middel van de warmte van de zon als door bijvoorbeeld een wasbeurt.

Bestand tegen vlekken

Vervuiling, vogelpoep, insecten en luchtvervuiling zullen nooit zorgen voor vlekken of vergeling in tegenstelling tot alternatieven van mindere kwaliteit.

Garantie
Ontwikkeld om te blijven bestaan. ULTIMATE PLUSTM wordt ondersteund door onze uitgebreide 10 jaar garantie, zodat uw voertuig er de komende jaren op zijn mooist uitziet.
Hoogglans afwerking

De XPEL lakbeschermingsfolie moet niet te onderscheiden zijn van fabriekslak.

Design Access Program (DAP)
ULTIMATE PLUSTM is geoptimaliseerd voor precisie en speciaal ontwikkeld voor gebruik met het Design Access Program, onze uitgebreide patronen database.
Duurzaamheid
ULTIMATE PLUSTM biedt superieure impactbescherming voor alles wat tussen u en de openbare weg staat.

ONTDEK DE ULTIMATE PLUS™ LINE-UP

Uw auto is bij ons in goede handen als u van mening bent dat uw auto meer is dan alleen een vervoersmiddel

  • Graag ontvangen wij een aantal foto's van uw auto zodat wij u goed kunnen adviseren. Wij beantwoorden uw aanvraag binnen 1-2 dagen. Als u sneller een antwoord wilt, dan kunt u ook een aanvraag via Whatsapp doen op nummer 078-2032323 of ons bellen op dit nummer.
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 32 MB, Max. aantal bestanden: 10.