INTERIEUR WRAPPEN

U kunt uw auto een moderne uitstraling geven door delen van uw interieur te wrappen. Bent u uitgekeken op de hout look interieur delen, dan is wrappen vaak een goede oplossing. Er is een ruime keuze in kleuren beschikbaar zodat er altijd wel een kleur bijzit die bij uw interieur past. Denk bijvoorbeeld aan een matte, satin, geborstelde of carbon folies. Hiermee creëer je een unieke uitstraling voor uw auto.

Mogelijkheden

Er zijn genoeg mogelijkheden voor het wrappen van een interieur. Denk bijvoorbeeld aan een carbon folie voor een sportieve uitstraling of een structuur folie zoals geborsteld staal voor een luxe en exclusieve uitstraling. Hiermee geeft u een hele ander uniek uiterlijk aan uw interieur.

Niet alle interieur delen kunnen gewrapt worden. Als uw auto interieur delen scherpe hoekjes en diepe uitsparingen heeft, dan is het lastig om de folie op een goede manier in vorm te krijgen. U kunt het beste langskomen of een aantal foto’s mailen of appen zodat we kunnen kijken of het mogelijk is.

Kunststof delen kunnen niet gewrapt worden omdat de folie daar niet goed op blijft plakken. Ook het dashboard kan daarom niet gewrapt worden. Alleen harde kunststoffen waar een laag overheen zit, zoals de zilveren of houten delen kunnen gewrapt worden.

Wij wrappen geen interieurs van oudere auto’s vanaf ongeveer 10 jaar en ouder. 

Interieur wrap feiten

Service & Garantie

Uw auto is bij ons in goede handen als u van mening bent dat uw auto meer is dan alleen een vervoersmiddel

Offerte aanvragen via WhatsApp

Offerte aanvragen via WhatsApp beantwoorden wij meestal binnen 1 dag.

Aanvragen via e-mail beantwoorden wij binnen 3-5 dagen. 

Uiteraard kunt u ook zelf een WhatsApp bericht sturen naar 0782032323.

Wij zijn gesloten

I.v.m. de voorjaarsvakantie zijn wij gesloten van 19 februari t/m 25 februari.

U kunt ons bereiken via e-mail op info@customwraps.nl of via whatsapp op 078-2032323.

Telefonisch zijn wij even niet bereikbaar.