SPIEGELKAPPEN WRAPPEN

U kunt uw auto een unieke uitstraling geven door alleen de spiegelkappen te laten wrappen. Er is een ruime keuze in kleuren beschikbaar zodat er altijd wel een kleur bijzit die bij uw auto past. 

Naast een afwijkende kleur is er ook genoeg keus in matte, satin, geborstelde of carbon folies.

Voordelen

Bij auto’s zijn er veel mogelijkheden voor het wrappen van spiegelkappen. Denk bijvoorbeeld aan een carbon folie voor een sportieve uitstraling of een heel afwijkende kleur dan de auto zelf heeft. Hiermee geeft u een hele ander uniek uiterlijk aan uw auto.

Om uw auto helemaal compleet te maken kunnen wij ook het dak wrappen in dezelfde kleur als de spiegelkappen zodat dit een geheel vormt. Dit kan desgewenst doorgevoerd worden door de interieurdelen te wrappen met folie zodat het mooi matcht met de spiegelkappen en het dak. Denk bijvoorbeeld aan geborsteld staal, aluminium, carbon, chrome, of bijvoorbeeld een kleur die past bij de bekleding. Zo kunt u een unieke uitstraling realiseren die perfect bij u en uw auto past.

Spiegelkappen wrap feiten

Service & Garantie

Uw auto is bij ons in goede handen als u van mening bent dat uw auto meer is dan alleen een vervoersmiddel

 • Graag ontvangen wij een aantal foto's van uw auto zodat wij u goed kunnen adviseren. Wij beantwoorden uw aanvraag binnen 5 dagen. Aanvragen via WhatsApp beantwoorden wij meestal binnen een dag. Ons WhatsApp nummer is: 078-2032323. Op dit nummer kunt u ons ook bellen.
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 32 MB, Max. aantal bestanden: 10.
  • Sectie-einde

  Wij zijn gesloten

  I.v.m. de voorjaarsvakantie zijn wij gesloten van 19 februari t/m 25 februari.

  U kunt ons bereiken via e-mail op info@customwraps.nl of via whatsapp op 078-2032323.

  Telefonisch zijn wij even niet bereikbaar.